JORDBÄVNING..i skåneeeee

jaa imorse fick man vakan på ett annurlunda sätt kan man lugnt säga.. man bara hoppa till liksom.. vad fan händer.. jag bara jordbävning..ted han bara vaknar lite senare.. han bara vad händer.., man hör hus saker trillar ute i vardagsrummet/köket.. inget gick i sönder men socker på hela köks golvet..  shit vad rädd man blev.. man fatta liksom ej vad det var. hitta ut.. klcokan var typ 06.20.. massa människor ute.. bilar var det gott om.. sen ringde man hem till landet..hörde du de haft det i frenning.. lina var BAJS rädd...

nu så här i efetrhand tycker man att det är overkligt men man vet att man varit med om detta..  det är rätt häftigt men tänk händer det igen.. iom hur många dagar ? månader eller år ? jaaa det är ju frågan..

idag som 20 år. nästa gång blir det något mer ? man har läst en del nu idag.. först var det typ norr om YSTAD nu var det typ i STURUP.. men visst båda ställena ligger nära skurup.. någon skrev en  insänad artikel om det kunde vara så att djur kände detta på sig ? undrar vad svaret är.. vi såg ej MAJA på hela kvällen.. idag har hon typ varit inne hela dagen..

själv har man haft väldigt onti huvudet.. igår kväll.. och imorse..

MEN DET E SJUKT... och det hände 16/12 2008


// sara
 sååhär kan det se ut lite var som... efter imorse

Kommentarer
Postat av: Jessica

tack för kommentaren;)



Ja jag låg i sängen & tänkte va fan pannan smäller, höhö

Jaja

2008-12-16 @ 16:42:01
URL: http://www.busnova.blogspot.com/
Postat av: tant

ett efterskall kommer att komma inom 3 dagar. doc inte lika högt som detta var. (4,7) var det i dag !!

2008-12-16 @ 22:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0