Fredag / tacogratäng / idol med lilla syster :D

ja nu var man skyddad mot "nöff nöff" sjukan sägas det :P vi får väl se mina symtom sen jag tagit den har varit lugna inga större så,, har typ mest ont i armen, känns lite slö och tung i över armen!

vid två tiden hämta jag lina min syster vid bussen i sjöbo sen på ica som de fixar, blä lång kö :( men vi fick handlar det vi villeiaf :D så fredagen är räddad haha!

när jag kom hem tog jag en promenad med min KÄRA NALLE :D härligt fast det kändes i kroppen nu efter, och det kan ju bero på vaccinet :S kanske ? hmm

ajja nu blir det snart att fixa lite mat :D sen ikväll blir det IDOL  med lillan :) min syster :P
Hejar på TOVE men hon var fan bäst i början , just nu går det inte så bra för henne, vilket är synd!


ha en trevlig helg!

 // Sara

Snart, mindre än en månad nu :D


Kocken som satsar på Kock- VM

igår dagens tidning kan man läsa om anders vendel som har kommit med i Bocuse dÓr en mycket fin kock tävling för kända och duktiga kockar som vill mer än bara finns!
 detta året är det visst bara tre kända kocka och deras "höger hand " fast det framgår ju inte men så är det ju :P
JA för det vet ju jag :D haha förra gången då det var uttagning till Bocuse dÓr var  jag anställd på Skogströms och PETER J SKOGSTRÖM var ju med :D det året var det fyra olika kocka och deras"höger hand"

Får väl säga att tiden går så fort såman glömmer saker väldigt snabbt men själv grejen kommer man ihåg och KOCK ROCKEN har man kvar :D hänger där snyggt i garderoben,
även om det inte gick så bra för "OSS" så är det ett stort minne för mig och säkert för honom med:D

ska bli kul och se hur det går för vår skåne profil denna gång! HOppas bra. hade också varit roligt att veta vem som är "höger handen " kanske någon från skoltiden.. man får ju max vara 23 år, så var det när jag var med :D

Ajja detta ska bli skoj att följa :D HOppas vi kan läsa mer i tidningarna om det!

 // Sara

Fredagsmysssssss!

Fredag en dag då måndag tar helg och njuter av god mat och trevligt sällskap! titta4 på film eller på tv, kasnke idol ? vilket fredags nöje!
själv håller man på att fixa lite inför vi ska ha gäster men för min del tar ju ledigheten slut ikväll ! jobbar lördag/söndag,
men jag ska njuta av en trevlig kväll hoppas allllllll MAT blir TOPPEN:P & att vi får det jätte trevligt.kommer väl slå på tv vid 20 tiden ocg titta på IDOL!

ha en trevlig helg!


// Sara


RSS 2.0