korta torsdag!

- japp dagen har beståt av mest pendla mellan Skurup & skolan...
lektion mellan kvart i 10 till halv elva sen kvart i elva till tjugo i 12. haha ! sen sluta vi!haft hygien & livsmedle, mest hygien om kropps hygienen, livsmedel skulle vi visst vänta lite med köra mest hygien nu sen komma med livsmedel...

VARJE DAG TAPPAR DU 50-100 hårstrån ! som kan komma i mat7bak, men som tjej laddare det flrhoppningsvis på axlarna och sen kanske blåser bort, men om man då har skägg, ( ganska mycket) trillar det med av och det hamnar rakt ner i det man sysslar med!

Men efter skolan tog jag & anna & karin vår första lunch på stan men jag hoppas verkligen inte den sista :) där satt vi & pratat om allt möjligt men mycket om skolan förväntingar och drömmar, tankar & allt vi kom på :)¨
 imorogn är det dags för andra lektionen i bageriet, ska bli skoj hoppas vi lär oss något nytt :P kasnke hur man fuskar med någon bakmaskin :D om inget annat!
imorogn fredag , ska fixa lite till lördag :P för på lördag smäller det haha :D TILL EMMA P i sjöbo på förfest sen ut och dansa :) ska bli super skoj & trevligt!
öven hjälpa lillsyrran lite med sin tjejkväll !

NU HÅLLER VI TUMMARNA HÅRT! (hoppas jag kan berätta snart :P )

//Sara

Helgen är nära JIPPI! :D


Kommentarer
Postat av: Rebecka Eriksson

Lärde du dig något i bageriet idag? eller lärde du någon något?? :D trevlig helg! pusss <3

2010-09-17 @ 18:00:05
URL: http://rebeckajoensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0