vilken tur

ja man kan väl säga att  man har kite tur som inte ska vara här i bara en vecka, med tanke påhur vädret  är här nere...det är 12 grader idag men väldigt molnigt..

idag har vi varit och lämnat carina och ungarna på flygplatsen, skönt att de ska åka hem, de r rätt jobbiga i längden hhahaha!!! ajjasen körde vi in på LAS PALMAS tednkörde hehe :) var på ett shopping center, besökte även media maket såg ut som i sverige i stort sett här var typ telefon försäljarna dock från olika abonemang företag! så de sålde in direkt, ajja sen bar det av till IKEA en runda, handla lite svenskt godis och cider :D sen ködre vi en runda in san agustin , skulle egentligen leta efter en parfym till ted. MEN DEN DÄR MILLON parfymen är slut över allt här nere, är nog årets julklapp haha här nere ;)
men fanns ej där, handla en nalle puh bok istället hehe  på detta stället vi var på var det mycket svenskt kan jag lova, haha en gammal dam snacka svenska med ett biträde... haha :P


ajja nu är vi hemma själv i deras hus, har fikat litre snackar om vad vi sak äta ikväll, haha kan ej bestämma oss först prata vi om att gå ut men tror ej det!

// Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0